Archief

Huidige raadsleden hoog op lijst VVD

De complete lijst van VVD Westland voor de gemeenteraadsverkiezingen is bekend. De eerste drie plaatsen worden bekleed door de huidige raadsleden Sander Zuyderwijk, Pieter Varekamp en Geraldine van der Knaap, plek vier is voor Peter Valstar. Wethouder Peter Ouwendijk is gekozen als lijstduwer.

Peter Valstar is de hoogste nieuwkomer. De 's-Gravenzander heeft de afgelopen jaren onder meer gewerkt als politiek assistent van de Minister van Defensie. Valstar wordt op de lijst onmiddellijk gevolgd door de huidige steunraadsleden Lianda Heijl en Peter Hartman. De uit de media bekende beleggingsanalist Corné van Zeijl staat als 17e op de lijst. Wethouder Peter Ouwendijk is gekozen als lijstduwer.

De lijst is wel een stuk met 18 kandidaten overigens wel een stuk korter dan in 2014, toen stonden er 37 mensen op de lijst. Het huidige raadslid Elly van der Wilk is niet meer op de lijst terug te vinden.Op www.wos.nl/GR2018 is precies te volgen welke partijen mee willen doen met de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar en wie bij welke partij de lijst gaat trekken.De volledige lijst:


1. Sander Zuyderwijk, Naaldwijk

2. Pieter Varekamp, Naaldwijk

3. Geraldine van der Knaap, Monster

4. Peter Valstar, 's-Gravenzande

5. Lianda Heijl, Kwintsheul

6. Peter Hartman, Wateringen

7. Guus Bakker, Monster

8. Albert Kling, 's-Gravenzande

9. Ria van der Knaap - Vijverberg, Honselersdijk

10. Arie Storm, Wateringen

11. Wim Kersbergen, Naaldwijk

12. Koen Crijns, Wateringen

13. Marga Hofman - Bakker, Maasdijk

14. Elibert Hoogkamer, Naaldwijk

15. Jos Vranken, Poeldijk

16. Piet Vellekoop, De Lier

17. Corne van Zeijl, Kwintsheul

18. Peter Ouwendijk, Naaldwijk