Archief

In het OchtendMagazine: Naaldwijkse KiKa Girls worden aangemoedigd door Mark Rutte

In het OchtendMagazine op WOS Radio belden we vanmorgen met de 'KiKa Girls' Marjolein van Holstein en Fleur Boot over de New York Marathon die zij gaan lopen en het geld dat zij daarvoor hebben opgehaald en hadden we het over de dag van de positiviteit.

KiKa Girls Marjolein van Holstein en Fleur Boot uit Naaldwijk gaan de New York Marathon lopen

Met nog een paar dagen te gaan tot de New York Marathon, neemt de spanning bij Marjolein van Holstein uit Naaldwijk en haar vriendin Fleur Boot toe. Zondag lopen de dames de wereldberoemde wedstrijd. Niemand minder dan minister-president Mark Rutte heeft de meiden toegesproken. Vanmorgen hadden we ze tegelijkertijd aan de lijn om het te hebben over de run zelf, het opgehaalde bedrag tot nu toe en de vlog van Mark Rutte.



Kate van Elswijk over de planning bij WestlandTheater de Naald

Het is weer een drukke week komende week in het WestlandTheater de Naald. Zo is vanavond Fuad Hassen in het theater met zijn cabaret voorstelling Held. Zaterdag komt niemand minder dan Nasrdin Dchar met zijn voorstelling DAD. Nasrdin Dchar is de winnaar van het Gouden Kalf voor beste acteur in 2011.



Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.



Italiaans restaurant Fratelli in pand Mokka Naaldwijk

Goed nieuws voor liefhebbers van pizza, pasta en ander lekkers uit de Italiaanse keuken. Binnenkort opent Fratelli een Italiaans restaurant op het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Fratelli gaat in het huidige pand van Mokka zitten. De naastgelegen bar van Enjoy komt er ook bij.



Poll

Het is vandaag de dag van de positiviteit! In de WOS studio is iedereen druk bezig met elkaar complimentjes geven, maar doe jij ook wat extra's op deze dag?



Categorieen:
Naaldwijk Algemeen