Archief

Opti-flor gaat samenwerken met Reakt

Orchideeënkwekerij Opti-flor uit Monster is vrijdag een samenwerking aangegaan met Reakt, dat onderdeel is van de Parnassia-groep en mensen begeleidt op hun re-integratietraject in de samenleving. Op de locatie Optiflor Creations aan de Oorberlaan zullen de cliënten van Reakt diverse werkzaamheden uitvoeren, zoals het maken van productlabels.

Door de samenwerking van Reakt met Patijnenburg zullen cliënten van die instelling ook toegang krijgen tot de werkplekken bij Opti-flor. Reakt zal tevens gebruik maken van diverse kantoor- en vergaderruimtes evenals de bedrijfskantine aan de Oorberlaan.

Volgens Rene Hendriks van Optiflor heeft het bedrijf al enige ervaring met het beschikbaar stellen van werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door de samenwerking met de Haeghe Groep op locatie Haegheflor, een voormalige sociale werkplaats. "Samen is één van de kernwaarden van Opti-flor en door het bieden van perspectief aan kwetsbare groepen dragen we ons steentje bij," aldus Hendriks.

Categorieen:
Monster Algemeen