Archief
Raad Maassluis

Raad Maassluis

Ook VSP stelt vragen aan B&W over InBlik

Nadat eerder de ChristenUnie al 34 detailvragen heeft gesteld over het onderbrengen van een open jongerencentrum in In Blik in Maassluis, heeft nu ook de Verenigde Senioren Partij 14 vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders over dit onderwerp.

Ook de VSP wil graag weten hoeveel er nu gebruik wordt gemaakt van InBlik door jongeren en hoe en of er onderzocht is of jongeren wel behoefte hebben aan een dergelijk jongerencentrum. Verder wil de partij weten of er voldoende vrijwilligers zijn die mee kunnen helpen bij het draaiende houden van het open jongerencentrum.

"Welke rol speelt de voorgenomen sluiting van Ummah Wahidah bij het voorstel om InBlik volledig te gaan gebruiken als open jongerencentrum?" wil de partij verder weten. En de seniorenfractie wil toch ook wel weten hoe het komt dat er zo'n groot verschil zit in de weergave van de gesprekken tussen de gemeente en de stichting Myosotis, die zich inzet voor verstandelijke gehandicapte mensen en binnenkort het pand moet verlaten.

Aankomende dinsdagavond wordt er in de gemeenteraad over de toekomst van InBlik en het open jongerencentrum gesproken.

Categorieen:
Maassluis Politiek