Archief
Signbiblio

Signbiblio

Maassluis blijft netjes en schoon

Maassluis blijft netjes en schoon. Dat blijkt uit de beantwoording van vragen van de Verenigde Senioren Partij door het college van burgemeester en wethouders. De VSP kreeg het vermoeden dat de kwaliteit van het opruimen door het Stadsbedrijf achteruit zou gaan, maar dat wordt dus tegengesproken.

Een van de zaken die de VSP ter ore was gekomen, is dat in de werkomschrijving zou staan dat twintig procent van het zwerfvuil mag blijven liggen en twintig procent van de papierbakken niet geleegd hoeft te worden. Ook dat spreekt het college tegen.

Verder ving de VSP van een brievenschrijver op dat de de elektronische voertuigen die nu nog door de stad rondrijden, worden vervangen door bakfietsen. Maar ook dat is niet juist. Er is wel gekeken om elektrische bakfietsen in te zetten, maar uiteindelijk worden er gewoon weer nieuwe elektronische voertuigen aangeschaft.

Het college geeft verder mee dat de gemeenteraad een norm heeft gesteld in de Visie Openbare Ruimte. Daar zegt het college zich aan te houden, met eigen medewerkers, inzet van mensen van Stroomopwaarts en inzet van geschikt materieel.

Categorieen:
Maassluis Politiek