Archief

Duizenden redenen voor bezoek Seasonal Trade Fair

De grote voorjaarsbeurs van FloraHolland is weer aan de gang. Op de Seasonal Trade Fair worden allerlei noviteiten getoond. Van kuipplanten tot aquariumplantjes en van workshops bloemschikken tot fruitbomen. Voor ieder wat wils.

Op de beurs tonen kwekers hun nieuwe assortiment in de hoop dat handelaren er een pot goud inzien. Maar ook leerlingen van het Lentiz FloraCollege uit Naaldwijk lopen over de beursvloer. "Wij zijn hier heengestuurd om inspiratie op te doen".

Tuinders die al jaren genieten van hun oude dag kom je ook tegen. "Veel van mijn leeftijd zijn al overleden maar dat neemt niet weg dat ik nog gek ben op alles wat groeit en bloeit". Ook loopt er een Duitse handelaar rond. "Ik verbind mooie producten met de juiste mensen".

Bij de workshop bloemschikken laat men zien hoe je 'out of the box' een stukje maakt. In plaats van een standaard stenen vaas kun je kiezen voor een sjaal als bedekking. En planten hoef je niet in de vensterbank te zetten maar doen het ook prima op het toilet.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen