Archief

In het OchtendMagazine: Grote spotify hit voor Honselersdijkers en de zoektocht naar het gemeentewapen gaat door

Vrijdagmorgen belden we met twee broers uit Honselersdijk die een grote Spotify hit hebben gescoord. Met Arne Weverling spraken we over zijn verkiezingscampagne en we gingen verder met onze zoektocht naar het verdwenen gemeentewapen van De Lier.

Broers uit Honselersdijk scoren plotseling goed op Spotify

De broers Tim en Erwin van Kester uit Honselersdijk maken muziek in hun zelfgebouwde studio. Tot hun eigen verbazing is hun nummer Interfere meer dan 30.000 keer beluisterd op Spotify. Het nummer blijkt te zijn opgenomen in een playlist van Spotify. Tim en Erwin maken onder de naam Airtime alternatieve elektronische muziek. Je vindt ze op Spotify door te zoeken op Airtime.



Verkiezingscampagne-update: Minister Hennis komt langs bij WOS Media

De verkiezingscampagnes draaien op volle toeren. Drie Westlanders zijn verkiesbaar voor de Tweede Kamer. Vandaag spraken we met VVD-er Arne Weverling. Komende dinsdag gaat hij samen met minister Hennis-Plasschaert in het Westland van deur tot deur, hij gaat in gesprek met Westlanders. Weverling en Hennis zullen ook bij de WOS aanbellen.



Harold de Duivenman: "Duiven te koop van meer dan 100.000 euro"

Elke vrijdag geeft Harold de Duivenman zijn visie op van alles. Vandaag sprak hij over hele dure duiven én over automatisering. Bij het bedrijf waar hij werkt gaat veel geautomatiseerd: "Er staan wat vrouwtjes in te pakken en verder gaat bijna alles geautomatiseerd."



Het vermiste gemeentewapen van De Lier: onze zoektocht gaat verder

Het gemeentewapen van De Lier is verdwenen. De gemeente heeft aangifte gedaan van vermissing. Degene die het wapen terugbezorgd bij de gemeente, krijgt geen straf. Wij kregen meerdere tips over waar het wapen kan zijn. We hebben de tips nagetrokken.



Als reïncarnatie bestaat, hoe zou jij willen terugkomen?

Reïncarnatietherapeut Maarten Oversier geeft op woensdag 8 maart in Op Hodenpijl in Schipluiden een lezing over reïncarnatie. Geloof jij in reïncarnatie? Hoe zou je in een volgend leven willen terukomen? We spraken erover met Merel Kester van Op Hodenpijl.



Het regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat ons bij over het laatste nieuws uit de regio.



Zaterdagmorgen hoor je Leo Bouma op WOS Radio, maandagmorgen maakt Hildo Göbel weer een nieuw OchtendMagazine. Fijn weekend!