Archief

In het OchtendMagazine: Nieuwe kas voor Boeregoed en gedoe om geldautomaat

In het OchendMagazine vanmorgen aandacht voor de plek voor de geldautomaat in De Lier, de nieuwe kas voor Boeregoed en de films in Naald. Ook spraken we met Karin Zwinkels, zij praatte ons bij over al haar campagneactiviteiten.

Nieuwe kas voor Boeregoed

De vrijwilligers van BoereGoed hebben een nieuwe teeltkas gevonden. Vanaf half maart gaat BoereGoed tuinen in een warenhuis aan het parkeerterrein van tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande. BoereGoed maakte tot april vorig jaar gebruik van een kas aan het Woudtzicht in De Lier, maar die locatie werd verkocht. Sindsdien maakte BoereGoed op kleinere schaal gebruik van een warenhuis aan de Westgaag in Maasland.



Protest tegen plek geldautomaat De Lier

Plotseling stond er vanmorgen een geldautomaat op de Bleijenburg in De Lier. Er kwam echter geen geld uit, het is de automaat die de carnavalsvereniging gebruikte in de optocht. De geldautomaten blijven de gemoederen bezighouden in De Lier. De Rabobank is van plan om de automaten op het hoekje van de Bleijenburg te zetten, maar ze staan in de weg voor het Oranje Comité. Zij gebruiken de locatie in april en augustus om feesten te geven.



Het is voorjaarsvakantie, dus draaien er verschillende films in De Naald

Het is voorjaarsvakantie en daarom draaien er in bioscoop De Naald in Naaldwijk weer allerlei films. Kate van Elswijk verteld welke films er te zien zijn.



Campagneupdate: Karin Zwinkels

Drie Westlanders zijn verkiesbaar voor de Tweede Kamer. Arne Weverling staat op plaats 29 van de VVD-lijst, Wendy Vianen staat op plaats 6 bij de partij Nieuwe Wegen en Karin Zwinkels staat op plaats 30 voor het CDA. We volgen de drie Westlanders in hun campagne. Vandaag bellen we met Karin Zwinkels.



Bier gemaakt van regenwater

Het heeft afgelopen dagen veel geregend. Velen vinden dat niet leuk, maar er zijn mensen die van de nood een deugd maken. Want wat kan je allemaal met al dat regenwater? Volgens slijter Aad Westdijk kan je er bier van maken.



Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat ons bij over het laatste regionieuws.



Morgenochtend presenteert Hildo Göbel weer een nieuwe OchtendMagazine op WOS Radio.