Archief

In het MiddagMagazine: Shary-An brengt nieuw album uit en eerste namen Waterpop 2017 bekend

In het MiddagMagazine sprak zangeres Shary-An over haar nieuwe album 'Project Me', die vrijdag 3 maart uitkomt. De in Monster geboren zangeres brengt het album in eigen beheer uit en de nummers zullen dichter bij haar persoonlijkheid liggen dan voorheen. Haar tour start op 9 maart in Den Haag.

De organisatie van Waterpop 2017 heeft dinsdag de eerste namen bekendgemaakt. Onder andere Lucas Hamming, Pip Blom, Thijs Boontjes en The Grand East zullen op zaterdag 12 augustus de podia beklimmen in het Wateringse Hofpark. Volgens Roy de Letter zal de veertigste editie op een passende wijze worden gevierd.

Korfbalvereniging CKC Maassluis heeft het contract met hoofdcoach Richard van Weert verlengd. Hij blijft nog een jaar bij de Maassluise club en ziet nog genoeg uitdagingen voor het komende seizoen.

Fred Louter praatte ons bij over het laatste nieuws uit De Lier. In De Lierenaar, die morgen op de mat valt, wordt teruggeblikt op de carnavalsactiviteiten van de Theebukkers en is er aandacht voor de Lierse scouting, die meedoet aan de Gay Pride.