Archief
ODO Maasland

ODO Maasland

Zaalkorfbal: ONDO en ODO behalen eerste overwinning

ONDO en ODO hebben de eerste overwinning van het zaalseizoen bij kunnen schrijven. Valto speelde voor de derde keer op rij gelijk. CKC Maassluis blijft koploper. Alleen Dijkvogels kon geen winst boeken.

Eerste klasse E

Voor de derde keer op rij deelde Valto de punten met de tegenstander. In de Vreeloohal werd weer een boeiende wedstrijd voorgeschoteld. Na 60 minuten korfbal moest zowel Valto als Sparta Nijkerk genoegen nemen met één punt. Het werd 19-19 net als vorige week tegen DES. Na drie wedstrijden is Valto terug te vinden op plaats drie en staat maar twee punten achter de twee koplopers ONDO (M) en Vriendenschaar (H). Hekkensluiter Vitesse heeft twee punten minder dan Valto. Volgende week gaat Valto op bezoek bij Excelsior.

Tweede klasse E

Dijkvogels heeft diep moeten buigen in de wedstrijd tegen Velocitas. In sporthal De Does in Leiderdorp won de thuisploeg met maar liefst 28-14 en blijft daardoor samen met Futura ongeslagen aan kop. Dijkvogels staat nu op plaats zeven. Volgende week komt Futura op bezoek in Maasdijk.



Tweede klasse G

ODO is na drie wedstrijden van de nul af dankzij een overwinning op WION. In sporthal De Hofstede leidde ODO met 9-6 na de eerste helft. De thuisploeg won uiteindelijk met 17-15 van de Rotterdamse ploeg. Aanvoerder Sanne van Altena was topscorer met vier treffers. Volgende week gaat ODO op bezoek bij sc Twist.

Streekgenoot ONDO kon eveneens de eerste overwinning begroeten. In de Westlandhal versloeg de 's-Gravenzandse ploeg het Vlaardingse Twist met 20-18. Volgende week gaat ONDO op bezoek bij hekkensluiter Kinderdijk en kan dan het puntenaantal misschien wel verdubbelen.

Tweede klasse H

CKC Maassluis heeft de (gedeelde) koppositie weten te behouden. In de Olympiahal won de thuisploeg van hekkensluiter ACKC. In de eerste heft had CKC Maassluis moeite om ACKC van zich af te schudden. De ruststand was 12-10. Na de pauze wist CKC Maassluis de marge te vergroten naar maximaal vijf treffers (18-13) en aan het eind van de wedstrijd was de marge zeven treffers. CKC Maassluis won met 21-14. Volgende week is nummer twee RWA de tegenstander.

Categorieen:
Maasdijk Maassluis Sport