Archief
Paul Vis

Paul Vis

Vooruitblik zaalhandbal heren: DIOS dicht bij periodetitel

Komend weekend verdedigt DIOS de koppositie tegen Fiqas/Aalsmeer, zoekt Koornneef/Quintus nog altijd naar de eerste overwinning van het seizoen en neemt WPK/Westlandia het op tegen Rapiditas.

Bene-league

In de Eekhouthal ontvangt Koornneef/Quintus nummer acht Kras/Volendam. Quintus is nog op zoek naar de eerste overwinning. Volendam wil een goede uitgangspositie verwerven bij de play-offs om het Nederlands kampioenschap.

Eerste divisie

De strijd om de tweede periodetitel is in de beslissende fase terecht gekomen. Met nog twee wedstrijden voor de boeg staat DIOS aan kop. De ploeg uit Midden-Delfland zal het dit weekend op moeten gaan nemen tegen het derde team van Fiqas/Aalsmeer. DIOS verdedigt een vijftal wedstrijden zonder puntverlies en uiteraard de koppositie in zowel de competitie als de tweede periode.

De reserves van streekgenoot Koornneef/Quintus ontvangen de reserves van Kras/Volendam. De Heulse ploeg kan bij winst zomaar een tweetal plaatsen stijgen, want de nummers drie en vier spelen tegen elkaar.

Tweede divisie

WPK/Westlandia verloor vorige week met één doelpunt verschil. Hopelijk kan de Naaldwijkse ploeg punten pakken in de thuiswedstrijd tegen Rapiditas , dat drie punten meer heeft dan Westlandia. Winst is dus van belang voor Westlandia, zodat aansluiting komt met de onderste ploegen van de middenmoot.

Hoofdklasse C

Het derde team van Quintus verdedigt de koppositie tegen nummer drie Helius. Vorige week had de Heulse ploeg een smalle selectie tot zijn beschikking. Voor Quintus is het te hopen dat er in de komende wedstrijd meer wisselmogelijkheden zijn.