YouTube 1

YouTube 1

Zondagvoetbal: Westlandia wint bij De Graafschap

Westlandia heeft in de derde divisie met 3-2 gewonnen van Jong De Graafschap. Door winst van De Dijk in de topper tegen Quick'20 staat de Naaldwijkse ploeg op de tweede plaats. Het verschil met koploper De Dijk blijft acht punten.

Westlandia begon goed en topscorer Remon van Bochoven opende na zeven minuten spelen de score. Even later redde doelman Leerdam in een 1-tegen-1 situatie. Na ruim een half uur spelen verdubbelde Westlandia de score. Het was gezien de verhoudingen op veld terecht Het was wederom Van Bochoven die tot score kwam. Dit was ook de ruststand.

Na de pauze leek de wedstrijd na 60 minuten gespeeld te zijn. Jeroen Spruijt zorgde voor de derde treffer. Daarna kwam Jong De Graafschap gevaarlijk terug in de wedstrijd. Binnen een kwartier kwam de thuisploeg terug tot 2-3. In een spannende slotfase wist Westlandia de overwinning over de streep te trekken.

De wedstrijd van VELO tegen VOC werd afgekeurd.