Archief

Volleybal: VELO-teams doen goede zaken

De teams van volleybalvereniging VELO hebben dit weekend belangrijke punten gehaald, de meeste overige regioteams liepen tegen een nederlaag op.

Heren:

In de landelijke eerste divisie wist de herenploeg van VELO na enkele verliespartijen weer eens te winnen. Aan de Noordweg in Wateringen versloegen de Westlanders WIK Groot Ammers met 3-1. VELO staat op de negende plaats, maar heeft in vergelijking met de meeste teams zelfs twee duels minder gespeeld. In klasse 1F verloren beide regionale ploegen. Monza was nipt met 2-3 te zwak voor VollinGo 2, terwijl PQV/Pijl Solutions er met een 0-4 nederlaag niet aan te pas kwam tegen Punch 4.

Dames:

VELO, de nummer twee in klasse 1F, heeft de wedstrijd tegen koploper Kalinko 2 nipt met 3-2 gewonnen. De Wateringse dames staan nu nog op een punt achterstand. De reserves van VELO blijven in deze klasse voorlaatste, na de kansloze 0-4 nederlaag tegen Kratos '08. In de tweede klasse L verloor PQV Pijl Solutions met 1-3 van het vierde team van VTC/Woerden, Monza kwam met 1-3 tekort tegen Punch 4. PQV en Monza staat respectievelijk op de negende en elfde plaats.

Categorieen:
Wateringen Sport