Archief
Archieffoto ODO

Archieffoto ODO

Vooruitblik zaalkorfbal: Valto treft DES

Komend weekend zoekt Valto tegen DES de eerste overwinning van het zaalseizoen, verdedigt Dijkvogels tegen Kudelstaart de ongeslagen status en kan CKC Maassluis het aantal punten verdubbelen tegen Korbatjo.

Eerste klasse E

Valto gaat op bezoek bij DES uit Delft en zal proberen de eerste overwinning van het seizoen te behalen. DES verloor de eerste wedstrijd ruim en zal ook de eerste tweepunter willen pakken. De aanhang van de Lierse ploeg kan op de fiets naar deze wedstrijd, want plaats van handeling is de Hoornbloem in Den Hoorn. Valto is nog altijd ongeslagen in het zaalseizoen.

Tweede klasse E

Dijkvogels verdedigt in Kudelstaart de ongeslagen status tijdens het prille seizoen. VZOD verloor de eerste wedstrijd. Dijkvogels zal de twee punten graag in ontvangst willen nemen.

Tweede klasse G

ODO en ONDO zullen graag de eerste overwinning willen behalen na de zeperd in het openingsweekend.

ODO gaat op bezoek bij DVS'69, dat vorige week huishield in het optreden tegen ONDO. De Maaslandse formatie is gewaarschuwd voor een zware wedstrijd.

ONDO gaat op bezoek bij WION. Beide ploegen hebben de openingswedstrijd verloren.

Tweede klasse H

CKC Maassluis speelt de uitwedstrijd tegen Korbatjo in Oud-Beijerland. Korbatjo is op zoek naar de eerste overwinning. CKC Maassluis zal het aantal punten willen verdubbelen.

Categorieen:
Maasland Maassluis Sport