Archief
Danny Ploegaert

Danny Ploegaert

Vooruitblik zondagvoetbal: VELO hervat competitie tegen Zwervers

Komend weekend neemt Westlandia het thuis op tegen EVV, hervat VELO de competitie tegen CVV Zwervers en probeert Den Hoorn de koppositie te verdedigen in de wedstrijd tegen ROAC.



Derde divisie B

Op sportpark De Hoge Bomen ontvangt Westlandia de nummer zeven van de ranglijst EVV. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt vijf punten in het voordeel van Westlandia. EVV heeft in zes uitwedstrijden tien punten weten te pakken, dus Westlandia is gewaarschuwd. Daarentegen heeft de Naaldwijkse ploeg thuis vijf keer thuis gewonnen en eenmaal ging de tegenstander met de winst er vandoor.

Eerste klasse B


Na een week rust pakt VELO de draad weer op tegen CVV Zwervers. In Capelle aan den IJssel zal de Wateringse ploeg het verschil tussen beide ploegen proberen te vergroten naar vijf punten. VELO staat zesde en heeft twee punten voorsprong. Op eigen veld weet CVV Zwervers niet te imponeren. Van de vier voorgaande wedstrijden eindigden er twee in een puntendeling en twee in een nederlaag. VELO heeft uit twee keer gewonnen, eenmaal gelijkgespeeld en eenmaal verloren.

Tweede klasse C

De trotse koploper Den Hoorn probeert deze positie te verdedigen in de wedstrijd tegen ROAC. De naaste achtervolgers Delft en RVC'33 spelen tegen elkaar. In het gunstigste geval kan Den Hoorn het verschil ten opzichte van de concurrenten uitbouwen. ROAC heeft negen punten behaald tot nu toe. Van dit aantal veroverde ROAC in totaal zeven punten op eigen bodem. Dit kwam door twee overwinningen en een gelijkspel. Den Hoorn heeft nog geen enkele nederlaag geleden en weet dat het in elke wedstrijd scoort.

Categorieen:
Wateringen Naaldwijk Sport