Archief

44-jarige Monsternaar beroofd in 's-Gravenzande

Een 44-jarige man uit Monster is donderdagavond door drie mannen beroofd van zijn mobiele telefoon op de Buijs Ballotstraat in 's-Gravenzande. Dat gebeurde omstreeks 21.10 uur, meldt Politie Westland via Facebook. De recherche onderzoekt de zaak.

Terwijl de man zijn bedrijfsbus wilde parkeren, werd hij omsingeld door de drie mannen. Een van hen droeg een wit masker en bedreigde de 44-jarige man met een wapen. Het slachtoffer weigerde zijn persoonlijke eigendommen af te geven en probeerde er met zijn bus vandoor te gaan. Een van de verdachten gaf het slachtoffer een klap op zijn hoofd en nam zijn mobiele telefoon weg. De man reed vervolgens met zijn auto achteruit, waardoor schade aan zijn voertuig ontstond. De drie verdachten gingen er hierna vandoor.

Signalement

De eerste verdachte had een donkere huidskleur en was tussen de 16 en 20 jaar oud. Hij had een lengte van ongeveer 1.80 meter en een normaal postuur. Hij droeg donkere handschoenen en een jas of trui met een bontkraag en capuchon.

De tweede verdachte droeg een wit masker met een snor. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en sprak gebrekkig Nederlands. Ook deze verdachte droeg een donkere jas met een bontkraag en capuchon en had blauwe ski handschoenen aan.

De derde verdachte is ongeveer tussen de 16 en 20 jaar oud en had een donkere huidskleur. Hij droeg donkere kleding met onder andere een capuchon en donkere handschoenen.

Tips

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u andere informatie die voor de recherche van belang is? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.