Archief
Nick van Dijk

Nick van Dijk

Verlies Excelsior Maassluis hoger dan verwacht

Excelsior Maassluis heeft over het seizoen 2015-2016 een groter verlies geboekt dan verwacht werd. Dat heeft het bestuur maandagavond laten weten tijdens een Algemene Ledenvergadering. De club kampte al met een schuld van vijf ton, zo werd bekend in april van dit jaar. Over het exacte verlies van het afgelopen seizoen doet het bestuur nog geen uitspraken.

Aan de leden is maandag uitgelegd welke maatregelen genomen worden om dit seizoen de financiƫle situatie te verbeteren. Deze maatregelen bestaan zowel uit extra bezuinigingen als uit initiatieven om meer inkomsten te genereren, zoals het het verhogen van de kantineprijzen en het organiseren van evenementen. Deze besluiten zijn verwerkt in het herstelplan 'Kort op de bal'.



Tijdens de vergadering zijn overigens wel al de cijfers van het eerste kwartaal van het lopende seizoen besproken. Uit deze kwartaalcijfers blijkt dat Excelsior op koers ligt met haar herstelplan. De leden hebben het bestuur maandagavond het vertrouwen gegeven om dit plan verder uit te voeren.

Categorieen:
Maassluis Sport