Archief

Zondagvoetbal: Westlandia en Den Hoorn winnen

Westlandia en Den Hoorn wisten hun wedstrijd te winnen. Beiden wonnen met 1-0. Den Hoorn pakte door de overwinning de koppositie en staat voor het eerst dit seizoen op de eerste plaats.

Derde divisie B

De uitwedstrijd tegen Jong FC Den Bosch leverde Westlandia een nipte 1-0 overwinning op. Remon van Bochoven was de matchwinner voor de Naaldwijkse ploeg. Het was al weer de vierde overwinning op rij voor de Naaldwijkse ploeg. Westlandia behoudt de derde plaats op de rnaglijst en deelt deze met Dongen. De achterstand op koploper De Dijk bedraagt acht punten.

Tweede klasse C

Den Hoorn heeft de koppositie in deze klasse overgenomen van Delft. In een rechtstreeks duel tussen beide ploegen wist Den Hoorn de koploper tot deze speelronde met 1-0 te verslaan. Hoofdrol voor Den Hoorn was weggelegd voor keeper Kuipers. In de slotseconde van de eerste helft wist hij een strafschop van de bezoekers te keren. Na de pauze kwam Den Hoorn op een 1-0 voorsprong. Da Cruz reageerde attente nadat de keeper van Delft een schot niet onder controle kreeg. Delft zette in de slotfase aan, maar Den Hoorn wist van geen wijken weten mede dankzij een uitmuntend keepende Kuipers. Voor de nieuwe koploper betekende het alweer de vierde overwinning op rij. Tevens staat het voor het eerst in de competitie op de eerste plaats.

Karakteristieken:



Jong FC den Bosch - Westlandia 0-1 (0-1)

Remon Bochoven

Velo - VOC Afgelast

Den Hoorn - Delft 1-0 (0-0)

Dominique Da Cruz

Categorieen:
Naaldwijk Sport