Archief

Wisselende prestaties regionale volleybalteams

Van de 10 regionale volleybalploegen, die tot en met niveau van de regionale tweede klasse in actie kwamen, wist de helft aan de goede kant van de score te blijven.

Heren

De herenploeg van VELO heeft zaterdagavond voor een knappe prestatie gezorgd in de landelijke eerste divisie. De ploeg uit Wateringen won met 3-2 van de nummer 2 op de ranglijst: Dynamo Apeldoorn 2. VELO staat op de negende plaats, maar heeft pas 4 duels gespeeld.

In de regionale eerste klasse F boekte PQV Pijl Solutions in de staart van deze poule een mooie overwinning: 3-2 tegen DEO. Monza verloor wel, met 1-3 van VVV Delta. Monza en PQV staan nu respectievelijk op de achtste en negende plaats. In klasse 1A wist MVC ook nuttige punten te pakken. De club uit Maassluis, dat nog wel op de tiende plaats staat, won met 4-0 van concurrent Volley 2B.

Dames

De dames van VELO blijven het goed doen in de eerste klasse F. De ploeg uit Wateringen won opnieuw: 3-1 tegen Sovicos. Door iets minder gewonnen sets staat VELO net tweede achter Kalinko. In dezelfde klasse verloren de reserves van VELO wel met 1-3 van VV Haaglanden 4. In de eerste klasse A blijft MVC uit Maassluis koploper na de 3-1 overwinning op RVC/Libanon '50. Beide regioploegen in klasse 2L verloren dit weekend met 1-3. Monza was de mindere tegen Timios en DEO won bij PQV Pijl Solutions.

Categorieen:
Wateringen Maassluis Sport