Archief

Tafeltennis: Eervol verlies Salamanders

In de heren-eredivisie verloor tafeltennisvereniging Salamanders zondagmiddag in Klazienaveen eervol van DTK '70 met 4-2.

Barry Wijers won het openingsduel tegen Salamanders-speler Collin Jager met 3-1, waarna Jamshid Sedigh de score gelijktrok door in een fraai en gelijkwaardig treffen met Nathan van der Lee de zege na vijf games te grijpen. Het duel tussen Koen Hageraats en Casper ter Lüün ging vervolgens ook over vijf games en werd door voormalig DTK-speler Ter Lüün gewonnen. Na de pauze herstelde de thuisploeg zich uitstekend: Barry Wijers zorgde ervoor dat de stand 2-2 werd omdat hij de sterke Jamshid Sedigh wist te verslaan, in vier games. Koen Hageraats won daarna in vier games van Collin Jager en het slotduel van de middag was weer een thriller. Nathan van der Lee nam het op tegen Casper ter Lüün. Nathan startte ijzersterk en won de eerste twee games. Casper knokte zich terug en won de volgende game. Game 5 werd toch weer door Nathan binnengesleept en dat maakte het verschil tussen een 3-3 gelijkspel en een 4-2 nederlaag voor Salamanders.

Tweede divisie B

Smash heeft de koppositie moeten afstaand aan Vriendenschaar. De Monsterse ploeg wist het tweede team van Hilversum met 7-3 te verslaan. Vriendenschaar won met 8-2 en heeft nu één punt voorsprong op Smash.

Smash won overigens de eerste ontmoeting tegen Hilversum eveneens met 7-3. Met nog drie speelronden te gaan is de spanning te snijden. Hilversum en Smash spelen beide nog tegen hekkensluiter Twenty-one Up en US 2, nummer voorlaatst. De laatste twee uit de poule degraderen. Alleen de kampioen promoveert.

Categorieen:
Monster Sport