Archief
Danny Ploegaert 2

Danny Ploegaert 2

Vooruitblik zondagvoetbal: Den Hoorn tegen koploper Delft

Komend weekend kan Westlandia tegen Jong FC Den Bosch de vierde wedstrijd op rij winnen, opent VELO de jacht op de bovenste drie ploegen tegen VOC en speelt Den Hoorn tegen buurman Delft om de koppositie.

Derde divisie B

Westlandia speelt tegen Jong FC Den Bosch en kan de vierde wedstrijd op rij winnen tegen de nummer voorlaatst. Op papier een makkelijke tegenstander, maar is dat wel zo? Jong FC Den Bosch heeft in elf wedstrijden maar 18 tegentreffers geïncasseerd. Westlandia scoorde tot nu toe alleen tegen HBS niet en heeft 29 doelpunten gemaakt in elf wedstrijden. De Naaldwijkse ploeg kan na speelronde twaalf ook beslag leggen op de gedeelde tweede plaats.



Eerste klasse B

VELO is bezig aan een goede reeks en is bezig aan een mooie opmars. Na wedstrijddag drie stond de Wateringse ploeg op de laatste plaats en vijf wedstrijden verder is VELO terug te vinden op plaats vier. VELO voert de middenmoot aan op jacht naar de bovenste drie ploegen. VELO ontvangt aan de Noordweg VOC en kan het gat met de Rotterdammers vergroten naar vier punten.

Tweede klasse C

De topper op de zondag is de wedstrijd tussen de nummer twee Den Hoorn en koploper Delft. Op eigen sportpark zal Den Hoorn proberen om de koppositie over te nemen van de buurman. Den Hoorn is thuis oppermachtig. De vier voorgaande duels werden gewonnen. Aan de andere kant heeft Delft alle vier de uitwedstrijden dit seizoen in winst omgezet. Een echte topper waar voor Den Hoorn de ongeslagen status op het spel staat.

Categorieen:
Wateringen Naaldwijk Sport