Archief

Twee mannen opgepakt in Ter Heijde

Twee inwoners van Ter Heijde zijn in de nacht van zondag op maandag om 01.30 uur aangehouden. Het gaat om een 25-jarige inwoner van het dorp en een 50-jarige Heijenaar die zich met de arrestatie van de 25-jarige bemoeide.

Agenten kregen een melding dat enkele mannen vermoedelijk verdovende middelen verkochten, waarna er onderzoek werd ingesteld. Daarbij werden voor een horecagelegenheid op de Strandweg enkele mensen aangetroffen.

De mannen die de verdovende middelen zouden verkopen, waren niet meer aanwezig. Een van de agenten hield wel een 25-jarige inwoner uit Ter Heijde aan voor het zich bevinden op verboden gebied. Een 50-jarige man uit datzelfde dorp bemoeide zich met de aanhouding, beledigde agenten en verzette zich. Ook hij is aangehouden. Agenten gebruikten daarbij pepperspray.

De agenten brachten de 50-jarige over naar een politiebureau, waar hij verklaarde alcohol en verdovende middelen te hebben gebruikt. Ook klaagde hij over pijn. Ambulancepersoneel bracht de man over naar het ziekenhuis.

Na behandeling hebben de agenten de verdachte alsnog verhoord. Hij moet zich binnenkort voor een rechter verantwoorden. De 25-jarige Heijenaar heeft een prent van de politie gekregen, omdat hij zich op verboden gebied bevond.

Categorieen:
Monster 112