Archief

Koppert Cress winnaar Ranking the Grower

Tuinbouwbedrijf Koppert Cress in Monster is uitgeroepen tot één van de winnaars van de telersverkiezing Ranking the Grower 2016. Dat heeft organisator KAS Tuinbouwcommunicatie woensdag bekendgemaakt in strandtent Bondi Beach bij Monster. Het thema van de verkiezing was dit jaar 'samenwerking van en tussen bedrijven'.

In totaal waren 32 bedrijven genomineerd. Koppert Cress werd eerste in de categorie 'Individueel', de top vijf in deze categorie werd gecompleteerd door respectievelijk KP Holland (Naaldwijk), VDE Plant (Woubrugge), Gerbera United (Zevenhuizen) en Star Orchids ('s-Gravenzande).

Kwekersvereniging Addenda uit Honselersdijk werd door de jury gekozen tot winnaar in de categorie 'Collectief sierteelt'. In de categorie 'Collectief groente' sleept Greenco, eveneens uit Honselersdijk, de eerste prijs in de wacht. Energie Combinatie Wieringermeer blonk uit in de categorie 'Collectief overig'.

De kandidaten moesten dit jaar zelf vragenlijsten invullen. Op basis daarvan maakte de jury voor elke categorie een ranglijst.