Archief
archieffoto Westland Reunie

archieffoto Westland Reunie

Zomerse start van feestweek Naaldwijk

Terwijl het donderdag nog met bakken uit de hemel kwam, belooft de zomer begin volgende week weer even terug te keren. Vooral dinsdag en woensdag worden ronduit lekker met op veel plekken een aangename 25 graden, zo verwacht Weerplaza.

Niet alleen in Naaldwijk - waar volgende week de feestweek begint - maar ook in De Lier staan ze te springen om een paar droge dagen. Door de regenval donderdag viel de opkomst bij de kindervossenjacht erg tegen. Het boegsprietlopen over de Lee werd zelfs naar de overdekte feesttent verplaatst.

Vrijdagavond rond 21.45 uur wordt tijdens de Gondelvaart in De Lier vuurwerk afgestoken. Dan is het waarschijnlijk droog bij een graad of 18, maar er staat wel een frisse zuidwestenwind.

Volgende week keert de zomer dus weer even terug. Maandag wordt het 21-24 graden, dinsdag 23-26 en woensdag 24-27, voorspelt Weerplaza. Goed nieuws dus voor de kinderrommelmarkt en braderie die woensdag in het centrum van Naaldwijk beginnen. Woensdagavond laat is er kans op onweersbuien.

Categorieen:
De Lier Naaldwijk Algemeen