Archief
Verborgen Stegen

Verborgen Stegen

Nieuw minifestival in Maassluis: Verborgen Stegen

Een minifestival vindt zaterdag plaats in Maassluis: Verborgen Stegen. Vijf stegen in het gebied rond de Dr. Kuyperkade openen hun deuren van 11.00 tot 16.00 uur en zijn speciaal voor dit festivalletje omgetoverd tot kleurrijke eetkamers.

Het idee erachter is dat voorbijgangers kunnen plaatsnemen en proeven van zoetigheden in stijl van de eetkamer. Elke steeg is uniek in vorm en kleur en op maat ontworpen door de jonge ontwerpers van Oh Studio. Maassluis staat een middag lang op een ludieke wijze in een kleurrijke culinaire schijnwerper.

Uiteindelijk moet dit een opmaat zijn voor een tweede editie op 3 september in Maassluis, maar ook voor het Food Art Festival in Schiedam dat plaats vindt op 10, 11 en 17 en 18 september. Verder is er ook een speciale Haringfeesteditie van Verborgen Stegen in Vlaardingen op 20 augustus.

In 2015 kreeg het foodfestival de Waterweg Stimuleringsprijs uitgereikt. Een bedrag van 15.000 euro kon daarom worden besteed voor de realisatie van het idee dat wordt uitgevoerd in de drie Waterwegsteden Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

Categorieen:
Maassluis Cultuur