Archief

Bewoner 'barbecuewoning' Ter Heijde zelf opgepakt

De mannelijke bewoner van de zaterdagnacht vernielde woning in Ter Heijde is donderdagochtend aangehouden wegens bedreiging. De twee personen die woensdag in deze zaak waren aangehouden zijn weer op vrije voeten, maar hebben een contact- en gebiedsverbod opgelegd gekregen.

De aangever van de vernielingen aan zijn woning zit nog vast, aldus een woordvoerster van de politie eind donderdagmiddag. Er worden in deze zaak nog meer aanhoudingen verwacht.

'Vijf Monsternaren'

De bewoners van het huis waar onder meer een barbecue door de ruit vloog, zeiden na het incident dat zij wisten wie de daders waren. Het zou gaan om vijf Monsternaren. Volgens de vrouw des huizes had haar man vrijdag op de braderie in Monster een conflict gehad. Wat daar precies was voorgevallen, wilde ze niet zeggen.



In de woning aan de Van Luikstraat in Ter Heijde werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een ravage aangericht. Rond 1.30 uur werden de bewoners opgeschrikt door de harde klap. Een barbecue, enkele grote bloempotten en grote stenen werden door de ruiten van het huis naar binnen gegooid.

Categorieen:
Monster 112