Archief
Jeroen Kuipers

Jeroen Kuipers

Barbecue en plantenbakken door voorruit gegooid in Ter Heijde

In Ter Heijde zijn bewoners van de Van Luikstraat in de nacht van vrijdag op zaterdag opgeschrikt door personen die een barbecue en plantenbakken door de voorruit van een woning hebben gegooid. De bewoners van het huis zijn meteen beneden gaan kijken en troffen daar een ravage aan.

De bank en gordijnen zijn vernield door het glas en de gang ligt vol met zand. Er zijn geen gewonden gevallen. Het incident gebeurde rond 00.20 uur. De barbecue, bleek even daarvoor meegenomen te zijn vanuit een andere tuin in de straat. Waar de plantenbakken vandaan komen is niet bekend. Ook de ruiten van de voordeur bleken gesneuveld te zijn. Verder is er nog een putdeksel ontvreemd en richting de woning gegooid.

De omwonenden die wakker zijn geworden, verklaarden zo'n vijf personen te hebben gezien die deze vernielingen hebben aangericht. De politie is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen en heeft in de omgeving gezocht naar de vijf personen. Tot dusver is er niemand aangehouden. Wie meer weet kan bellen met de politie via 0900-8844.

Categorieen:
Monster 112