Archief

Politie op zoek naar daders mishandeling Honselersdijker

De afdeling recherche van de Haagse politie zoekt getuigen van een mishandeling van een 35-jarige Honselersdijker. De man liep afgelopen zaterdagavond onder andere een aantal gebroken ribben en oogletsel op in de Hofstad.

De man verliet zaterdagavond omstreeks 20.45 uur zijn werk op de Hoefkade in Den Haag en ging op de fiets op weg naar huis. De man fietste via de Marktweg en de Groenteweg in de richting van de Fruitweg. Terwijl hij op de Fruitweg langs geparkeerde auto's fietste, hoorde hij plotseling een auto achter zich en werd hij aangereden.

De man begon te slingeren en viel met fiets en al op het wegdek. Uit de auto die hem net had aangereden, zag de man twee mannen stappen. Ze kwamen op hem aflopen. Zonder enige aanleiding begonnen de twee mannen het slachtoffer te mishandelen. Hij werd geschopt en geslagen totdat een onbekend gebleven man tussenbeide kwam en het slachtoffer kon vluchten. Het slachtoffer heeft nog wel gezien dat ook deze onbekende man een paar klappen kreeg.

Aangifte

Een dag later heeft het slachtoffer zich laten behandelen in het ziekenhuis waar onder meer bleek dat hij twee gebroken ribben, beschadigde oogkassen, oogletsel en een gekneusd bovenlijf had overgehouden aan de mishandeling. De man deed afgelopen maandag aangifte op het politiebureau.

De districtsrecherche onderzoekt deze mishandeling, waarvan de aanleiding mogelijk in de relationele sfeer ligt. Wie iets gezien heeft, kan contact opnemen met de recherche op nummer 0900-8844. Anoniem bellen kan op 0800-7000.

Categorieen:
112