Archief
Dennis van Schie

Dennis van Schie

Wegafsluitingen bij Dodenherdenking in Westlandse kernen

Weggebruikers moeten woensdagavond 4 mei rekening houden met een aantal wegafsluitingen tijdens de Dodenherdenking. Er zijn afsluitingen in De Lier, 's-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen. Ook het openbaar vervoer zal tijdelijk een andere route kiezen.

De Lier

In De Lier begint de herdenking om 19.00 uur in de Domkerk. Om 19.45 uur volgt een stille tocht naar het monument aan de Sportlaan bij het begin van de Hoofdstraat. Halte Sportlaan van buslijn 32 is even buiten gebruik.

's-Gravenzande

De Dodenherdenking van 's-Gravenzande begint om 19.00 uur in de Dorpskerk aan de Langestraat. De stille tocht vertrekt om 19.40 uur naar het herdenkingsmonument in het park van de kerk. De Vreeburghlaan zal het begin van de avond afgesloten zijn.

Monster

In Monster start de herdenking om 19.00 uur in de kerk aan de Burg. Kampschoƫrstraat. Daar is ook burgemeester Van der Tak aanwezig. De stille tocht vertrekt om 19.45 uur naar het monument op de hoek van de Larixlaan met Van Bemmellaan. Halte Acaciastraat van lijn 31 is even buiten gebruik.

Naaldwijk

De herdenkingsdienst van Naaldwijk begint om 19.00 uur in de Oude Kerk op het Wilhelminaplein. Om 19.45 uur vertrekt de stille tocht naar het monument aan de Verdilaan. Bushalte Verdilaan wordt niet aangedaan door de lijnen 30, 31, 34, 86 en 128.



Wateringen

Ook in Wateringen begint de dienst om 19.00 uur, in de Hervormde Kerk aan het Plein. De stille tocht vertrekt om 19.40 uur naar het monument voor het gemeentehuis aan de Dorpskade. Het Plein, de Dorpskade en Heulweg zijn korte tijd afgesloten.