Archief

Deel nieuwbouw Sluispolder-West in 2018 klaar

Als alles meezit is de nieuwbouw in de wijk Sluispolder-West in Maassluis in het eerste kwartaal van 2018 helemaal klaar. De sloop van de appartementen in het eerste deel, de Guido Gezellestraat en G.A. Brederolaan, start in februari. De nieuwe huizen moeten kort na de zomer opgeleverd zijn.

In het derde kwartaal van 2016 zijn dan de woningen aan de Jan Luykenstraat aan de beurt. Aan het eind van het eerste kwartaal 2017 worden de nieuwe woningen en kunnen de bewoners terugkeren naar hun nieuwe woning. Als laatst is dan het Da Costaplein aan de beurt. Naar verwachting wordt hier in het tweede of derde kwartaal van 2017 gesloopt. Begin 2018 is dat deel opgeleverd.

Aan de Guido Gezellestraat worden 65 woningen gesloopt en aan de G.A. Brederolaan achttien. Hiervoor komen 36 woningen terug, bestaande uit twee blokken van elf eengezinswoningen en één wooncomplex van drie hoog met veertien woningen. Aan de Jan Luykenstraat en het Da Costaplein worden veertig woningen gesloopt. Hier komen evenzoveel vergelijkbare woningen voor terug.

Categorieen:
Maassluis Algemeen