Archief

DJ Partyraiser 'niet welkom op feestweek Naaldwijk'

Ongeloof bij DJ Partyraiser uit Wateringen. Wesley van Swol, zoals de DJ in het echt heet, zou optreden bij Brasserie Cannes tijdens de feestweek van Naaldwijk, maar mag nu niet meer komen. De gemeente Westland zou volgens hem gezegd hebben dat de komst van de DJ te veel mensen van buitenaf naar Naaldwijk zou lokken.

"Moet ik mij nu vereerd voelen of is het gewoon discriminatie?", vraagt Partyraiser zich af op Facebook. Ook zou zijn komst voor drukte en zelfs chaos zorgen. "Ik vind het in ieder geval trieste bullshit. Jammer, weer iets moois voor niks om zeep geholpen. Sorry", laat hij weten. De afgelopen twee jaar heeft hij wel kunnen draaien in Naaldwijk.

Op Facebook staan veelal teleurgestelde reacties op het cancellen van DJ Partyraiser. Ook worden oplossingen gesuggereerd. "Regel f een stuk of 20 party bussen en een lege parkeerplaats waar deze jongen even zijn plaatjes voor ons en de rest kan draaien. Rijden we daarna wel weer naar het dorp toe", is te lezen. Ook staat er: "Verander je je naam toch effe in DJ Wimpie ofzo...Moet v/d Tak dan alleen effe niet weten". De gemeente Westland heeft nog niet kunnen reageren.