Westlands Elftal moet ook buigen voor VVV

Het Westlands Elftal heeft woensdagavond gespeeld tegen het Venlose VVV, uitkomend in de Jupiler League. Dit duel op het complex van Westlandia in Naaldwijk eindigde in 0-3.

In de eerste helft was VVV wel duidelijk de sterkste ploeg, maar er kwamen uit dat overwicht geen grote kansen voort. Opnieuw vervulde Edgar Leerdam een hoofdrol in de Westlandse defensie. Bij rust was het derhalve nog 0-0.

In de 53e minuut kwam VVV op voorsprong door een goal van Gianluca Nijholt. Na een handsbal in de Westlandse verdediging, schoot Vito van Crooij de strafschop binnen: 0-2. In de laatste minuut zorgde Vensan Klicic voor de eindstand van 0-3.

Het was deze zomer de tweede wedstrijd van het Westlands Elftal tegen een betaalde voetbalclub. Eerder werd in Hoek van Holland gespeeld tegen Excelsior Rotterdam (2-6).