Archief

Middel Broekweg gaat een maand dicht

De Middel Broekweg tussen de Kruisweg en de Burgemeester Elsenweg in Naaldwijk gaat een maand dicht. Ook de aangrenzende Pijle Tuinenweg en Tiendweg worden van maandag 13 juli tot en met vrijdag 14 augustus afgesloten. De afsluiting heeft te maken met de laatste werkzaamheden aan de nieuwe rotonde schuin tegenover verpleeghuis De Naaldhorst.

De gemeente heeft voor een maanddurende afsluiting gekozen, omdat er in de zomer minder verkeersdrukte en geen schoolgaand fietsverkeer is. De afsluiting heeft uiteraard ook gevolgen voor mensen die de huisartsenpost (HAP) bij De Naaldhorst bezoeken.

HAP-directeur Mark van Lier belde de gemeente, toen hij hoorde dat de afsluiting een maand gaat duren. De uitvoerder liet hem weten dat de werkzaamheden vrij complex zijn, omdat er ook kabels en leidingen verlegd moeten worden. De contactpersoon liet weten dat de afsluiting zeker niet langer gaat duren.

Autoverkeer vanaf het Carltonhotel richting het centrum van Naaldwijk kan het beste omrijden via de Burgemeester Elsenweg, Bosweg (woonboulevard), Grote Woerdlaan en Secretaris Verhoeffweg. Ook via de zuidkant is een omleidingsroute aangegeven. Die gaat via de Burgemeester Elsenweg, Piet Struijkweg (bij fietsbrug De Snelbinder), Galgeweg en Kruisbroekweg.

Hulpdiensten kunnen overigens wel langs de werkzaamheden rijden.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen