Archief

Mishandeling in drogisterij Maassluis

De politie is op zoek naar vier jongens die vrijdagavond een medewerker van drogisterij Wildenburg aan het Westeinde in Maassluis mishandelden. Het voorval speelde zich af rond 19.45 uur, nadat de jongens zich zeer vervelend hadden gedragen.

Het viertal kwam de winkel in, terwijl zij een ijsje aten. Dit is in de winkel niet toegestaan. Ook begonnen de jongens het personeel lastig te vallen en met parfum te spuiten. Personeelsleden vroegen tot vijf keer toe tevergeefs de jongeren de winkel te verlaten.

Eén van de medewerkers nam daarna het heft in handen en duwde één jongen de winkel uit. De andere drie pikten dat niet en sloegen de man van achteren op zijn hoofd. Nadat hij de jongen los had gelaten, kreeg hij nog een vuistslag tegen zijn neus. Vervolgens gingen de jongens er vandoor. De man moest met blauwe plekken en kneuzingen naar het ziekenhuis voor behandeling.

Het gaat om vier lichtgetinte jongens, vermoedelijk tussen 16 en 19 jaar oud. Wie iets gezien heeft, kan bellen met de politie via 0900-8844 en vragen naar de afdeling Rijnmond-Noord.

Categorieen:
Maassluis Algemeen