Archief

Zondagvoetbal: alleen een punt voor Schipluiden

Hoofdklasse A

Westlandia is in de eerste topper tegen een nederlaag aangelopen. Bij Magreb'90 leek de Naaldwijkse ploeg lange tijd een punt aan het duel over te houden, maar in de slotfase sloeg Magreb'90 alsnog toe en won met 2-1. Westlandia staat vijfde.

Eerste klasse B

De verre reis naar Goes heeft VELO geen enkel punt opgeleverd. De Wateringse ploeg verloor met 3-0 van de nummer drie van de ranglijst. VELO blijft op een achtste plaats staan en heeft zeven punten voorsprong op de eerste p/d plaats.

Tweede klasse C

Den Hoorn is afgezakt naar de voorlaatste plaats op de ranglijst. De ploeg uit Midden-Delfland werd door Wilhelmus te kijk gezet en verloor met maar liefst 7-1. De promovendus heeft nog negen wedstrijden om het vege lijf te redden te beginnen aanstaande zondag met de dorpsderby tegen Schipluiden.

Schipluiden hield als enige streekploeg een punt over aan een wedstrijd. Op sportpark Keenenburg eindigde het treffen tegen Delft in een 1-1 gelijkspel. Schipluiden staat negende op de ranglijst en heeft twee punten voorsprong op Den Hoorn.

Karakteristieken:

Magreb'90 - Westlandia 2-1 (1-1)


Steven Olsthoorn

Goes - Velo 3-0 (2-0)

Wilhelmus - Den Hoorn 7-1 (5-1)

Dominique Da Cruz

Schipluiden - DVV Delft 1-1 (0-1)

Dirk Jan Renaud