Archief

Zaalhandbal heren: dubbel verlies Quintus

Eredivisie

Koornneef/Quintus heeft de tweede wedstrijd in de degradatiepoule verloren. In de Van der Voorthal eindigde het treffen tegen AHV Swift in een 28-24 nederlaag. Dit was de eerste nederlaag na vier overwinningen op rij. Van de Arnhemse ploeg was in de reguliere competitie niet verloren. In Kwinstheul won Quintus met 25-24 en in Arnhem eindigde het duel in een 25-25 gelijkspel.

In de onderste regionen won Hellas voor de derde keer dit seizoen. Bij Hercules pakte de Haagse ploeg een knappe overwinning (23-22). Door de verrassende uitslagen in deze speelronde ligt de degradatiepoule na twee speelronden nog geheel open. Quintus heeft vier punten voorsprong op de p/d plaats waar Hellas staat.

Eerste divisie

De reserves van Koornneef/Quintus hebben geen punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Lagerhuis Mill/MHV'81. In sporthal De Looierij in Mill was de ruststand 9-7 in het voordeel van de thuisploeg. Na de pauze kon Quintus in het spoor blijven van Mill, echter in de laatste tien minuten glipte het duel uit handen. MHV'81 won met 18-15 en blijft op een vierde plaats staan. Quintus blijft één punt voorsprong houden op Gemini dat op de eerste degradatieplaats staat.

Categorieen:
Algemeen