Archief

HVC'10: bestuur Deltasport handelde niet gepast

Het bestuur van voetbalvereniging HVC'10 is teleurgesteld in de collega's van Deltasport. Dit naar aanleiding van een incident bij een eerder duel tussen de twee clubs, op 4 oktober in Hoek van Holland. Bestuurders van Deltasport zouden na die wedstrijd niet goed hebben gehandeld. Zaterdag spelen de twee ploegen tegen elkaar in Vlaardingen.

Voor aanvang van de bewuste wedstrijd kwamen twee mannen bij de kaartverkoop van HVC'10. Zij beweerden dat zij spelers van tegenstander Deltasport waren en daarom niet hoefden te betalen. De twee kaartjesverkopers geloofden het verhaal echter niet. Uit het clubgebouw kwam een vrouw naar buiten en zij zei dat de twee wel moesten betalen. Vervolgens gaf één van de twee mannen haar een klap in het gezicht.

Het bestuur van HVC'10 is teleurgesteld in de aanpak van de collega's van Deltasport. Die zouden "inadequaat gehandeld" hebben "en zelfs geen vervolg gegeven aan een emailbericht van 12 oktober 2014 waarin wij een foto van een mogelijke dader hebben meegestuurd. Ook zijn geen excuses aangeboden richting het slachtoffer."

De bestuurders van HVC'10 zijn zaterdag wel aanwezig bij het duel in Vlaardingen. Zij brengen echter, in afwijking van wat gebruikelijk is, geen bezoek aan de bestuurskamer van de thuisclub.