Archief

Spullen weg uit woning overleden man

Uit de woning van de 70-jarige Monsternaar die daar donderdag 29 januari overleden werd aangetroffen, zijn enkele goederen verdwenen. Dat heeft de politie woensdagmiddag bekendgemaakt.

Agenten kregen die dag om 17.00 uur een melding dat in een woning aan de Rijnweg een man was overleden. Zij waarschuwden vervolgens de recherche, in verband met de omstandigheden waaronder het slachtoffer werd aangetroffen. Rechercheurs namen het lichaam voor onderzoek in beslag. Zaterdag 31 januari werd sectie verricht op het lichaam. De uitslag daarvan de sectie wordt op een later moment bekend.



Op de bewuste dag had de echtgenote van het slachtoffer om 12.30 uur de woning verlaten en waren de nu verdwenen goederen nog in de woning aanwezig. Om 17.00 uur werd het slachtoffer overleden aangetroffen en bleken de goederen uit de woning te zijn verdwenen.

Donderdagmiddag houdt de politie een passantenonderzoek op de Rijnweg. De recherche hoopt in contact te komen met mensen die op donderdag 29 januari tussen 12.30 uur en 17.00 uur op de Rijnweg tussen de Molenweg en het Hartmanplein iets gezien hebben dat voor het onderzoek van belang kan zijn.

Ook worden op de Rijnweg borden geplaatst met informatie en het verzoek aan getuigen om zich bij de politie te melden. Tips zijn welkom bij de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844; dat kan ook anoniem via 0800-7000.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen