Archief

Zaalhandbal: Westlandia en Quintus 2 winnen

Dames

Eerste divisie

De reserves van Virto/Quintus hebben de zevende thuiswedstrijd gewonnen en dat deed de ploeg uit 10 pogingen. In de Van der Voorthal werd United Breda op zij gezet. Onder aanvoering van de veelvuldig scorende Roos Lockhorst en Lisa Warmerdam en de goed keepende Esther de Vos won de thuisploeg met 28-24. De ruststand was 16-10 in een fysiek harde wedstrijd. Quintus blijft op een derde plaats staan.

Heren

Hoofdklasse D

WPK/Westlandia heeft de koppositie weten te behouden. De Naaldwijkse ploeg had een gemakkelijke middag tegen de reserves van Gemini. Bij de Zoetermeerse ploeg waren de beste spelers aanwezig bij het eerste team dat tegen Atomium'61 speelde om punten te pakken in strijd om lijfsbehoud in de eerste divisie.

Bij Westlandia ontbraken Jerry Kester en Paul de Snaaijer en coach Adrie Spruijt die vanwege werkzaamheden ontbraken. Gerard Gerritsen en Erik van de Berg namen in de ploeg de honeurs goed waar. Tim Zuyderwijk, coach van dames 2, nam de plaats op de bank over. Na een voordelige ruststand van 18-8 won Westlandia met 37-20. De voorsprong van Westlandia op nummer twee HVV'70 bedraagt drie punten, de runner-up heeft één wedstrijd minder gespeeld.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen