Archief

Basketbal: alleen winst heren Green Eagles

De herenploeg van Green Eagles heeft zaterdagavond een zeer nuttige zege geboekt. In en tegen Rotterdam-Zuid werd met 48-69 gewonnen. De ploeg uit Maassluis is echter nog niet veilig in de strijd tegen degradatie.

De vrouwen van Green Eagles hebben in de promotiedivisie net niet voor een verrassing kunnen zorgen in het uitduel tegen Almonte. De ploeg uit Maassluis was lang in de race voor een beter resultaat tegen de nummer 2 van de ranglijst, maar verloor in de slotfase met 76-73. Green Eagles blijft op de zevende plaats staan, maar het gat naar de derde plaats is maar 2 punten.

De selectieteams van Westland Stars kenden opnieuw een tegenvallend weekend. De dames verloren in de tweede klasse van het rayon met 42-55 van Lokomotief 2 en blijven allerlaatste in de stand. De heren van Westland Stars zijn na de winterpauze ook helemaal de kluts kwijt, mede vanwege het feit dat veel spelers ontbreken door blessures, vakantie en zakelijke verplichtingen in het buitenland. In de eerste klasse van het rayon werd thuis met 59-89 verloren van Bouncers Basketball. Degradatie is niet meer mogelijk, dus Westland Stars speelt de komende maanden louter en alleen voor de eer.