Archief

Hattrick van D!K in WOS 100

De band D!K staat op 1 in de nieuwe WOS 100 met het nummer Westland (want daar wordt belicht). Dat bleek op oudejaarsdag aan het einde van de uitzending van deze ranglijst op WOS Radio. De bewerking van het liedje Brabant van Guus Meeuwis was ook in de afgelopen twee jaar ranglijstaanvoerder van de Westlandse 100.

De Kromme Jongens zijn met hun Nummer 2 - van 2009 tot en met 2011 koploper - van de derde plaats naar de tweede plaats gestegen. Uit de top van de ranglijst is weggevallen Look At My Face van No Comment.



Op nummer 3 staat de eerste internationale hit: Thunderstruck van AC/DC, gevolgd door Hotel California van de Eagles. De hoogste binnenkomer, op nummer 5, is de deels Westlandse band 0900-Viktor met het nummer Donker.

Achter Bohemian Rhapsody van Queen staat Midlife van 3 Meter Peter op de zevende plaats. Child In Time van Deep Purple, Clocks van Coldplay en Rook Op De Gantel van Tis Weer Best completeren de top tien.



In totaal herbergt de nieuwe WOS 100 veertien nummers van regionale artiesten, waarbij de Kromme Jongens met zeven noteringen nog immer de hofleverancier zijn. Zie de volledige lijst op www.wos.nl/100.

Categorieen:
Westland Algemeen