Archief

Zondagvoetbal: belangrijke zege VELO

Hoofdklasse A

Westlandia heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop in mineur afgesloten. De streekderby tegen DHC werd op de Brasserkade ruim verloren. DHC won met maar liefst 4-1 en pakte daarmee drie belangrijke punten om aansluiting te krijgen met de middenmoot. Westlandia gaat als zesde de winterstop in.

Eerste klasse B

VELO heeft de derde overwinning op rij geboekt en voldeed daarmee aan de opdracht om tegen directe concurrenten de punten te pakken. Tegen degradatiekandidaat Kocatepe won de Wateringse ploeg met 1-0 en is nu terug te vinden op een achtste plaats. VEL blijft koploper in de tweede periode met twaalf punten uit vijf wedstrijden.

Tweede klasse C

Den Hoorn kan in de winterstop de scherven bijeen rapen om de neuzen in de juiste richting te krijgen voor de tweede seizoenshelft. In Voorhout liep Den Hoorn tegen de vierde nederlaag in vijf wedstrijden aan. Foreholte wist met 4-1 te winnen.

Schipluiden liep na drie overwinning op rij tegen de eerste nederlaag aan. Concordia was in Delft ruimschoots te sterk voor de ploeg uit Midden-Delfland. Concordia won met 5-2.

Karakteristieken

DHC - Westlandia 4-1 (1-0)

Marcel de Bruijn

Kocatepe - Velo 0-1 (0-0)

Dennis van Tricht

Foreholte - Den Hoorn 4-1 (3-1)

Donny van de Bos (P)

Concordia - Schipluiden 5-2

Koen Gobel, Thom van Mil