Archief

Volleybal: Heren VELO winnen degradatieduel

De heren van volleybalclub VELO gaan met een goed gevoel de winterpauze in. De Wateringers wonnen zaterdagavond het degradatieduel tegen Prima Donna Kaas Huizen met 3-1. De setstanden waren: 25-17, 21-25, 25-15 en 25-22.

Gert-Jan Kloosterman was bij VELO de uitblinker. Bij Huizen waren twee spelers van een jeugd-oranjeteam van de partij: De 16-jarige Mats Bleker en 15-jarige Michiel Koster. Ook de 18-jarige Niels de Vries uit Jong-Oranje speelde bij de ploeg uit Midden-Nederland. VELO staat nu net boven de degradatiestreep.



In de eerste klasse F pakte Monza weer belangrijke punten om zich te kunnen nestelen in de middenmoot. De fusieclub versloeg Zovoc in een spannend duel met 3-2. PQV Pijl Solutions sluit de stand op de ranglijst. Tegen het tweede team van Kratos '08 werd kansloos verloren met 3-1.



Dames



De dames van VELO gaan met een goed gevoel de winterstop in. De Wateringse ploeg verloor de afgelopen maanden amper. Vrijdagavond werd laagvlieger Kalinko 6 naar huis gestuurd met een 4-0 nederlaag. VELO staat nu tweede in de promotieklasse, met 9 punten achterstand op koploper Punch 3.



In de tweede klasse K behaalde Monza belangrijke punten, door Inter Rijswijk met 4-0 te verslaan. PQV Pijl Solutions blijft het in deze klasse erg moeilijk hebben. Dit weekend werd met 3-1 verloren van DEO.

Categorieen:
Wateringen Algemeen