Archief

Zaalkorfbal: Dijkvogels wint derby van ONDO

Eerste klasse E

De overwinning op Vriendenschaar heeft voor ODO een positieve uitwerking gehad. De Maaslandse formatie liet een week later weer een overwinning bijtekenen. Na een zeer spannende wedstrijd won ODO in sporthal De Hofstede met 14-13 van Tilburg. ODO heeft aansluiting gevonden met de onderste ploegen van de middenmoot.

Valto kon in het subtop-duel tegen Vriendenschaar geen twee punten bijschrijven. In de Vreeloohal in De Lier won Vriendenschaar met 22-16. Valto staat nu gedeeld vierde met Tilburg en heeft twee punten meer dan ODO.

Tweede klasse G

Dijkvogels heeft een mooie overwinning behaald op streekgenoot ONDO. In eigen sporthal versloeg Dijkvogels de bezoekers met 17-15. ONDO staat gedeeld derde met zes punten. Dijkvogels heeft vijf punten en staat gedeeld vijfde. Alles is in deze klasse nog open vanaf ONDO tot aan de laatste plaats. De nummers 7 en 8 degraderen aan het einde van het seizoen.

Tweede klasse H

Dit zaalseizoen staat geen maat op CKC Maassluis. De koploper wist ook de zesde wedstrijd te winnen en staat halverwege de competitie vijf punten voor op Merwede en ONDO (M) die gedeeld tweede staan. CKC Maassluis won na een sublieme tweede helft met 15-7 van ACKC. De ruststand was 8-5 in het voordeel van CKC Maassluis.