Ook WPK/Westlandia klaar in regiobeker

De handbaldames van WPK/Westlandia hebben donderdag de finale van de regiobeker niet kunnen bereiken. In Voorhout verloor de ploeg uit Naaldwijk met 24-22 van Foreholte. Daarnaast liepen twee Naaldwijkse speelsters een blessure op.

WPK/Westlandia, dat strijdt tegen degradatie uit de Eerste Divisie, liet zich verrassen door het één klasse lager spelende Foreholte. In de eerste helft leidde Foreholte zelfs met zeven doelpunten verschil (12-5), waarna Westlandia de marge bij rust iets had verkleind (13-9). In het tweede gedeelte van de wedstrijd knokte Westlandia zich definitief terug, maar zag Foreholte toch de overwinning pakken.

Naast WPK/Westlandia wist regio- en competitiegenoot Veneco/VELO zich deze week ook niet te plaatsen voor de finale in de regiobeker. De Wateringers gingen dinsdag met 27-21 onderuit tegen Gemini.