Archief

Kruisingen Grote Achterweg en Dortlaan dicht

Van woensdag 30 april tot en met vrijdag 2 mei zijn de kruisingen Grote Woerdlaan/Grote Achterweg en Zwartendijk/Dortlaan in Naaldwijk in beide richtingen dicht voor auto- en vrachtverkeer. De gemeente laat op de weg tussen Naaldwijk en Monster over de gehele lengte nieuw asfalt aanbrengen. Ook worden de fietspaden aangepakt.

Het deel tussen de Grote Achterweg en de Bosweg, betrokken in fase 1, is momenteel al afgesloten. Fase 2 gaat nu een week eerder in dan gepland. Zo moet de duur van de overlast worden beperkt. Naar verwachting wordt fase twee op 23 mei afgerond.

Vanaf zaterdag 3 mei is de kruising bij de Grote Achterweg open voor verkeer uit één richting. Verkeer vanuit 's-Gravenzande kan rechtsaf slaan richting Naaldwijk. Vanaf de Dortlaan kan vanaf de genoemde datum alleen rechtsaf in de richting van Monster worden gereden. De omleidingsroute loopt via de Emmastraat, de Poeldijkseweg, de Monsterseweg en de Nieuweweg.

Vanaf juni volgen nog drie fases. De eerste omvat het gedeelte van de weg tussen de Dortlaan en de rotonde bij De Poel. In juli wordt gewerkt aan het laatste deel tot aan de Emmastraat. Tot slot wordt eind juli de rotonde bij De Poel aangepakt.