Archief

Voorstelling De Naald uitgesteld vanwege bevalling

De muziekvoorstelling The Best of Britain van zaterdagavond in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk is niet doorgegaan. Zanger Syb van der Ploeg moest vanaf zaterdagochtend zijn vrouw bijstaan bij haar bevalling. "Mooi voor Syb, balen voor ons..." meldde directeur Nico Baars op Twitter.

"Omstreeks 11.00 uur werden we gebeld door het impresariaat, met de boodschap dat het allemaal heel snel ging", zegt Baars. De voorstelling moest worden uitgesteld. Baars en zijn personeel doen momenteel hun best om alle theaterliefhebbers die een kaartje voor de voorstelling kochten persoonlijk te bereiken.

Er wordt gezocht naar een nieuwe datum waarop de bekende liedjes van The Beatles, Coldplay, Pink Floyd, The Police, The Stones, Queen, Adele en Robbie Williams ten gehore kunnen worden gebracht. "Dat zal, gezien de grootte van de band, nog een hele klus worden. We gaan ermee aan de slag en zullen het publiek zodra er duidelijkheid is informeren", zegt Baars.

Syb Van der Ploeg is inmiddels voor de vierde keer vader geworden, dit maal van een dochter. Zowel moeder als dochter maken het goed.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen