Archief

Tekening woningovervaller in TNT-uniform

Naar aanleiding van een woningoverval in Maassluis heeft de politie een compositietekening vrijgegeven van de dader. De dader was gekleed in een TNT-uniform, toen hij op dinsdag 3 december van vorig jaar bij een flatwoning aan de Lange Boonestraat aanbelde.

Via de intercom zegt de man van TNT te zijn en een pakketje te willen afleveren. Hij wordt binnengelaten. Als de bewoonster haar voordeur opent, duwt de onbekende man haar hardhandig de gang in en vraagt om geld. Hij bedreigt haar met een vuurwapen en deelt hier ook een klap mee uit. Met een geldbedrag gaat hij er vandoor.

Het gaat om een blanke man met een stoppelbaardje. Hij wordt tussen de 25 en 30 jaar oud geschat. Is rond de 1.70 meter lang. Spreekt Nederlands met een, mogelijk Oost-Europees, accent. Heeft een normaal postuur. Hij droeg die dag een donkerblauwe spijkerbroek, een TNT-bezorgersjas en had een petje op met daarop het logo van TNT.

Mensen die de man op de compositietekening kennen, herkennen of andere informatie hebben over deze overval, worden verzocht te bellen met de politie via 0900-8844. Vraag naar het Regionaal Team Overvallen. Of geef uw informatie anoniem door via 0800-7000. In beide gevallen moet vermeld worden, dat het gaat om de woningoverval aan de Lange Boonestraat in Maassluis.

Categorieen:
Maassluis Algemeen