Archief

Politie zoekt eigenaren van gestolen sieraden

De politie is op zoek naar eigenaren van sieraden die waarschijnlijk zijn gestolen bij woninginbraken in Den Haag en Westland. De sieraden zijn gevonden na huiszoekingen bij vijftien verdachten van een crimineel jeugdnetwerk in Den Haag Zuidwest.

In de gemeente Westland is al één horloge gelinkt aan een woninginbraak die op 25 december van vorig jaar in Kwintsheul is gepleegd bij een woning aan de Bovendijk. Tevens zijn er eind 2012 verschillende inbraken gepleegd bij woningen aan de Burgemeester Elsenweg, waar vermoedelijk enkele sieraden thuishoren.

Het jeugdnetwerk wordt verdacht van onder meer tientallen woninginbraken, die in wisselende samenstelling werden gepleegd in 2012 en 2013. Met het vinden van meer rechtmatige eigenaren hoopt het onderzoeksteam nog meer woninginbraken te kunnen linken aan de aangehouden verdachten.

Kijk voor alle sieraden op: bit.ly/sieraadvanu

Herkent u één of meer van de getoonde spullen als uw rechtmatige eigendom? Of weet u wie de rechtmatige eigenaren zijn? Bel dan met het Spectra-team van politie Beresteinlaan via 0900-8844.

Categorieen:
Westland Algemeen