Archief

HV-Toernooi: Westlandia verslaat FC 's-Gravenzande

In de derde ronde van het Haaglanden Voetbal/Omroep West Toernooi heeft Westlandia (zondag) een overwinning geboekt op streekgenoot FC 's-Gravenzande. Door goals van Dean van Ooijen (2) en Anwar Beeldstroo werkten de Naaldwijkers zich naar een winst van 1-3. Keke Stam maakte de enige treffer namens de 's-Gravenzanders.

Ook HVC'10 kwam dinsdagavond in actie voor het toernooi. De Hoekenezen hadden op eigen terrein geen kind aan derdeklasser TAC'90 en wonnen de wedstrijd met 4-0. De doelpunten kwamen op naam van Leroy Smits (2), Remco Koornhof en Mathijs Benard.

In het clubgebouw van FC 's-Gravenzande vond na de streekderby tevens de loting plaats voor de kwartfinales. Westlandia zal het daarin opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen VUC en FC Lisse (zat.). HVC'10 krijgt ofwel Forum Sport ofwel Be Fair op bezoek. Beide regionale clubs spelen hun wedstrijd op dinsdag 29 april.

Flynth Westland Cup

HVC'10 besloot dinsdagavond prioriteit te geven aan het Haaglanden Voetbal Toernooi. Zodoende werd er een combinatieteam van het tweede elftal en de A1 opgesteld in de wedstrijd tegen Maasdijk voor de Flynth Westland Cup. Dat kwam de Hoekenezen duur te staan, want na 90 minuten stond de eindstand op 2-1 in het voordeel van de Maasdijkers. Zij zullen het op 27 mei in de kwartfinale opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Excelsior Maassluis en Verburch (zondag), die dinsdag 15 april gespeeld wordt.